Nieuws

Op deze pagina vind je nieuws van Van Limpt Hypotheken en ontwikkelingen in de markt. 

Huizenjacht ! Financiële check biedt soms de uitkomst!

Iedereen heeft op dit moment wel iemand in zijn of haar omgeving die druk op zoek is naar het vinden van een geschikte koopwoning.
Door de schaarste op de woningmarkt valt het niet mee om een woning naar wens te vinden, vaak als geïnteresseerden willen gaan kijken staat de agenda van de makelaar al vol met bezichtigingen.

Lees meer

Als financieel adviseur ben ik weer geslaagd voor alle examens!

Indien je werkzaam bent als financieel adviseur of in de financiële sector moet je blijven voldoen aan de wettelijke eisen om te blijven adviseren op het gebied van verzekeringen, hypotheken, inkomen en vermogen. Mijn laatste examen in deze reeks heb ik vorige week behaald waardoor ik met mijn huidige kennis tot 2028 mag blijven adviseren.

Lees meer

Kan het juiste aantal schadevrije jaren op de offerte?

Het systeem van schadevrije jaren gaat op de schop. Er komt een meer transparant systeem wat real-time het aantal schade jaren toont. En feitelijk zijn het aantal vrije maanden, want het wordt voortaan in maanden gemeten. Wat gaat er precies veranderen en wat zijn de gevolgen?

Lees meer

Blijf je geld de baas!

Afgelopen week was er “De Week van het geld” In die week gaven docenten en gastsprekers lessen op basisscholen en in het middelbaar onderwijs. Het doel is om kinderen en jongeren te leren hoe ze financieel redzaam kunnen worden. Ook ouders kunnen helpen. En ze kunnen er zelf misschien ook nog wat opsteken!

Lees meer